TV 2 satser høyt: Nå kan du se Nyhetskanalen i alle Norwegians fly med wifi

Sender TV 2 Nyhetskanalen direkte og gratis om bord på flyselskapets fly med wifi.

Publisert Sist oppdatert

- Seerne forventer i dag at de kan se nyheter direkte hele tiden. Slik er verden blitt. Det er derfor gledelig at vi sammen med svært framoverlente samarbeidspartnere kan tilby direkte nyheter også i luften, sier TV 2s nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther i en pressemelding.

Tilbudet ble lansert mandag, og du kan se TV 2 Nyhetskanalen direkte og gratis om bord på alle Norwegian sine 87 fly med wifi.

Lanseringen fant sted om bord i etfly mellom Oslo og Berlin, og ble selvsagt dekket av nettopp Nyhetskanalen.

Alle som har med PC, nettbrett eller smart-telefon kan benytte tjenestne og se nyheter om bord i flyet.

- Det er nå helt slutt på at man går glipp av «world breaking news» mens man er i luften. TV 2 Nyhetskanalen er bokstavelig talt på luften hele tiden, forteller Årsæther.

- Vi er veldig glade for å kunne gi passasjerene våre gratis direktesendt tv i lufta. TV 2 Nyhetskanalen tilbyr de viktigste nyhetene 24 timer i døgnet, noe som gir våre passasjerer et enda bredere underholdningstilbud om bord og dermed en bedre reiseopplevelse, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Tilbudet er et samarbeid mellom Norwegian, TV 2 og RiksTV, og leveres av Global Eagle Entertinment. I tillegg til Nyhetskanalen, vil også Bloomberg Europe være tilgjengelig. Og foreløpig er det et forsøksprosjekt over 12 måneder.

Powered by Labrador CMS