Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør for Discovery Network Norge.
Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør for Discovery Network Norge.

Discovery og Telenor enige om ny distribusjons­avtale

Sikrer Telenor- og Canal Digital-kunder tilgang til 11 Discovery-kanaler, Eliteserien, OL og Dplay.

Publisert

Det skriver Discovery i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Avtalen gjelder for hele Norden og gir norske Telenor- og Canal Digital-kunder tilgang til 11 Discovery-kanaler, Eliteserien, OL og Dplay.

Kanalene innebærer TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, TLC, Eurosport Norge, Eurosport 1, Animal Planet, Discovery Science og Investigation Discovery

– Vi er veldig fornøyde med å ha kommet fram til en ny og framtidsrettet avtale sammen med Telenor. Nå kan alle Telenor- og Canal Digital-kunder se fram til nye år med Eliteserien og OL, i tillegg til alt det gode norske og utenlandske innholdet vi byr på gjennom TVNorge, MAX, FEM og de andre kanalene våre. Vi er også veldig glade for at kundene deres nå også får muligheten til å inkludere vår strømmetjeneste Dplay som en del av sitt TV-abonnement – der de både kan se alt vårt innhold direkte og grave i vårt store innholdsarkiv, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i TVNorge og Discovery Networks.

– Dette er en framtidsrettet avtale både vi og Telenor kan være fornøyde med. Men det er først og fremst en avtale som kommer TV-seerne til gode og som ivaretar både dagens og framtidens seervaner på en veldig god måte, sier Jensen. Også Telenor og Canal Digital er fornøyde med å ha fått på plass en ny og framtidsrettet avtale for sine kunder. – Vi er glade for at kundene våre kan fortsette å se Discoverys innhold i vår omfattende TV-tjeneste. Våre kunder er vant til å se hva de vil, når de vil og på hvilken skjerm de ønsker, og nå kan de fortsette å nyte både norsk og internasjonalt innhold på vår digitale TV-plattform og app, sier Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør i Canal Digital.

Leder for TV og bredbånd i Telenor Norge, Camilla Amundsen, sier følgende om avtalen:

– For Telenors T-We-kunder styrker vi nå valgfriheten og fleksibiliteten ytterligere ved å inkludere strømmetjenesten Dplay som en del av innholdet. Gjennom poengmodellen kan hver enkelt kunde skreddersy sitt eget TV- og strømmeinnhold basert på et stort innholdsunivers av ulike kanaler og strømmetjenester. Dplay er et godt tilskudd til innholds-buffeten.

Powered by Labrador CMS