Bjørn Asle Nord og Tonje Oliversen er i dag blitt ansatt i NRK.
Bjørn Asle Nord og Tonje Oliversen er i dag blitt ansatt i NRK.

Journalistene Bjørn Asle Nord og Tonje Oliversen ansatt i NRK

– Vi er veldig glade for å kunne ansette to personer med så sterk kompetanse på fortellende journalistikk og sosiale medier, sier fungerende redaktør Ingrid L. Olderbakk i NRK Natur

Publisert

Bjørn Asle Nord kommer fra Bergens Tidende, der han har vært ansatt siden 1992, først som sportsjournalist, deretter har han jobbet i magasinredaksjonen og etter hvert samfunnsredaksjonen, med historiefortelling som spesialfelt.

Han grunnla konferansen «Fortellingens kraft»,  som har som mål å øke journalisters forståelse og kunnskap om fortellende journalistikk.

– Bjørn Asle brenner for å fortelle de gode historiene, og med ham på laget styrker NRK sin satsing på digital fortelling, sier Olderbakk i en melding. 

Tonje Oliversen kommer fra vikariat som some-journalist i Digital historiefortellings-redaksjon i NRK på Marienlyst, og før det i NRKs utviklingsavdeling. Hun har også jobbet for NRK Super og VG.

– Tonje har spisskompetanse på sosiale medier, og har mye erfaring i å jobbe mot unge målgrupper, og med utvikling av nye konsept på flere plattformer, fortsetter Olderbakk.

– Vi er veldig glade for å kunne ansette to personer med så sterk kompetanse på fortellende journalistikk og sosiale medier.

Powered by Labrador CMS