Klassekampen trapper opp satsingen på «live» debatter og arrangementer

Ansetter Maria Dyrhol Sandvik som arrangementsansvarlig på fulltid.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Klassekampens ansetter nå tidligere Bergens Tidende-journalist Maria Dyrhol Sandvik som arrangementsansvarlig på fulltid.

Klassekampen har arrangert eksterne debatter siden 2003, og trapper nå opp satsingen - i konkurranse med mange andre.

Redaktør Bjørgulv Braanen er likevel ikke redd for å drukne i konglomeratet av frokostmøter, foredrag og debatter som preger litteraturhus, biblioteker og utesteder i hovedstaden.

- De debattene vi allerede lager er som oftest godt besøkt. Likevel klarer vi ikke å lage alle de gode møtene vi potensielt kunne. Med Maria på laget håper vi dessuten å arrangere debatter også i andre byer, der tilbudet ikke så massivt som i Oslo, sier Braanen i en pressemelding.

Maria Dyrhol Sandvik har selv store forventninger til jobben:

– Jeg gleder meg å jobbe sammen med flinke folk i landets beste avis. Klassekampens grunnsyn gir et godt utgangspunkt for å skape spennende og utfordrende debatter, foredrag og diskusjoner.

- Dessuten er avisa flinke til å sette dagsorden. Ved å satse mer på eksterne arrangementer kan man ta diskusjonene videre, inkludere publikum mer og skape større forståelse for Klassekampens prosjekt, sier Sandvik.

– Vi vet at de beste debattene bringer noe ekstra til både avisa og leserne og med et talent som Sandvik ved roret gleder jeg meg til resultatet, sier Braanen.

Powered by Labrador CMS