Bjarne Øverli
Bjarne Øverli

Mentor Medier ansetter Bjarne Øverli som tech-sjef

– Medieverden er vanskelig holde seg borte fra, sier Øverli, som gjør comeback i bransjen.

Publisert Sist oppdatert

Mentor Medier skriver i en pressemelding at de har ansatt Bjarne Øverli (35) som ny Head of Engineering. Øverli har jobbet i VG og Schibsted i to omganger som seniorutvikler, og kommer fra stillingen som platform engineer i health tech-selskapet Dignio.

–Bjarne er en jeg kjenner godt fra tiden i Schibsted og er en som har stått helt sentralt i å lage noe av de mest innovative og kommersielt vellykkede digitale flatene VG har hatt, som nye direktestudioer og videoløsninger. Bjarne er en som virkelig vil bidra til å løfte våre merkevarer til nye nivåer, sier utviklingsdirektør Francis Lundh.

Han tror at konsernets aviser Dagsavisen, Vårt Land, Morgenbladet, Klar Tale og Dagen i Sverige raskt vil dra nytte av Øverlis kompetanse.

– Han er en som i tillegg til å være teknologisk bunnsolid har en egen evne til å se løsninger der andre ikke gjør det, og som klarer å balansere behovet for sikker teknologisk utvikling med hurtig innovasjon. Dette kommer til å bli knallbra, sier Lundh.

Selv sier Øverli i pressemeldingen at han ser frem til å returnere til mediebransjen:

– Jeg setter pris på utfordringen og tilliten jeg har fått i Mentor Medier, og ser frem til å løfte publikasjonene til neste nivå. Medieverden er vanskelig holde seg borte fra, og jeg gleder meg til oppstart, sier Øverli.

Han tiltrer i sin nye stilling på nyåret.

Powered by Labrador CMS