GIR OG FÅR JULEGAVE: Rina Blekkerud, redaksjonssjef i Kamille (t.v.) og Birgitte Senstad, akjsonsmedarbieder fra Treffpunkt / Kreftforeningen.
GIR OG FÅR JULEGAVE: Rina Blekkerud, redaksjonssjef i Kamille (t.v.) og Birgitte Senstad, akjsonsmedarbieder fra Treffpunkt / Kreftforeningen.

I år gir Egmont-ansatte julegaven sin til Kreft­foreningens møte­plasser for barn og unge

«Treffpunkt» får 100.000 kroner fra magasinforlaget Egmont Publishing.

Publisert

For femte år gir de ansatte i magasinforlaget Egmont Publishing sin julegave fra bedriften til et godt formål. Tidligere mottakere har vært blant annet Norsk Folkehjelp, Sykehusbarn og Sykehusklovnene.

Blant 27 kandidater i år falt valget ned på et prosjekt hos Kreftforeningen, som får 100.000 kroner i ekstra julegave.

Pengene går til prosjektet «Treffpunkt - møteplass for barn og unge».

- Det er en møteplass for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Det er Kreftforeningen som står bak, men tilbudet gjelder også barn som er pårørende i andre sykdommer, heter det i en melding fra Egmont.

- Å støtte et veldedig formål er i tråd med Egmonts sterke sosiale profil. Denne gaven er meningsfull for oss alle og flere burde gjøre det samme, sier Rina Blekkerud, redaksjonssjef i Kamille og ansvarlig for utdelingen av årets gave.

- Vi gir vår julegave til Treffpunkt og takker for den omsorgen de gir til så mange barn og unge. Det er en glede å få lov til å være med å hjelpe dem i deres arbeid, sier Blekkerud.

 

Powered by Labrador CMS