Bing Hodneland styrker seg på medierett og henter «TV-advokat» Christian With

Slutter i Rubicon for å bli partner i advokatselskapet.

Publisert

Advokat Christian With blir partner i Bing Hodneland fra 1. januar, opplyser selskapet i en melding.   

Advokat Christian With bytter jobb.
Advokat Christian With bytter jobb.

With kommer fra stillingen som Head of legal and business affairs i Rubicon, og har mange års erfaring som rådgiver for virksomheter innenfor medier, kultur, IKT med flere sektorer. Han ble i 2017 kåret til en av Norges beste internadvokater av analysebyrået Legal 500, skriver Bing Hodneland om sin nye partner. 

- Jeg har hatt mange fantastiske år i Rubicon og Endemol Shine-systemet, men når jeg nå tar steget inn i advokatbransjen igjen, var Bing Hodneland et opplagt valg, sier With selv i meldingen.

- Firmaet er allerede ledende innenfor medie- og IKT-sektoren, og jeg kjenner godt flere av de dyktige advokatene som jobber der. Jeg håper å kunne bidra ytterligere til å styrke firmaets betydelige posisjon i disse sektorene. 

Advokat og partner Jon Wessel-Aas i Bing Hodneland er også fornøyd med sin nye kollega. 

- Vi er stolte av og svært fornøyd med å få Christian inn i vårt fagmiljø for medie- og IKT-rett. Bing Hodneland er i rask vekst på feltet, og Christian er et meget solid bidrag til vår evne til fortsatt å kunne yte tjenester av høy kvalitet til eksisterende og nye klienter.

- Med Christian på laget, vil vi befeste vår rolle som et av Norges ledende advokatfirmaer på området, med 13 advokater dedikert på heltid til fagfeltet, som omfatter ytringsfrihet, personvern, opphavsrett, kringkastingsrett, markedsrett og IT-rett, sier Wessel-Aas. 

En rekke store mediehus, kringkastere, produksjonsselskaper med flere står på kundelista til advokatselskapet. Fra nyttår består Bing Hodneland av totalt 33 advokater. 

Powered by Labrador CMS