Markedssjef Janice Gundersen og gründer Tom Roger Sokki - to av stadig flere ansatte i Lavo. Her i forbindelse med et intervju høsten 2017.
Markedssjef Janice Gundersen og gründer Tom Roger Sokki - to av stadig flere ansatte i Lavo. Her i forbindelse med et intervju høsten 2017.

Tom Roger Sokki går på børs med briter: Lavo har hentet 60 millioner kroner i London

- Vi måtte utenfor Norge for å finne penger, sier gründeren. Nå skal TV-appen vokse videre fra Paradise Hotel til sport og andre konsepter.

Publisert

Som Medier24 meldte i går, rykker Bernhard Steen nå opp til å bli administrerende direktør i Lavo. 

Appen kan kanskje beskrives som en mobil TV-app, eller enda mer presist - et eget sosialt medie, hvor videoklipp fra profiler, mediehus og privatpersoner kan deles. Og brukerne kan følge både interesser og kjendiser.

Bernhard Steen, nå CEO i Lavo.
Bernhard Steen, nå CEO i Lavo.

Appen har blitt mest kjent for og knyttet til Paradise Hotel, men nå står også distribusjon av videoklipp fra fotballkamper for tur, kan vi lese i Finansavisen tirsdag. 

Og etter utvikling og lansering har selskapet nå fått penger til å ta det neste steget: Med 60 millioner kroner fra det London-baserte investeringsfondet Alpha Blue Ocean har Lavo både kapital og partnere til vokse. 

- Vi måtte utenfor Norge for å finne penger. Det var ikke mulig å hente kapital til konsumteknologi her, sier gründer og fortsatt største eier, Tom Roger Sokki. Han går selv over i rollen fra direktør til arbeidende styreleder.

Nå er planen å ta selskapet opp til notering på Merkur Market på Oslo Børs, noe som vil skje i løpet av kort tid, skriver Finansavisen. 

I jakten på de unge seerne som TV-selskapene holder på å miste har nevnte Paradise Hotel vært flaggskipet for Lavo så langt, i samarbeid med MTG-konsernet. Nå står et nytt samarbeid med samme hus for tur, når videoklipp og varslinger fra fotballkamper er neste steg for appen.

Powered by Labrador CMS