Bergens Tidende gir bort denne hytta.
Bergens Tidende gir bort denne hytta.

Bergens Tidende feirer 150 år neste år. Det feirer de med å gi bort denne hytta med flere tusen mål med jaktrettigheter

Færre ansatte over tid fører til at færre bruker hytta. Nå gir like gjerne 150-åringen bort hele hytta.

Publisert

2. januar 2018 feirer Bergens Tidende 150 år og det markerer de med å gi bort jakthytta si, skriver Bergens Tidende.

– Vi har bestemt oss for å gi hytten som ligger mellom Mjølfjell og Ulvik i gave til Bergen og Hordaland Turlag. Jakthytten på Veseter tilhørte opprinnelig avisens stiftere, Eide-familien, og ligger i fantastiske omgivelser. Til eiendommen hører også et stort jaktområde, forteller sjefredaktør Øyulf Hjertenes til sin egen avis.

Regionavisa har flere hytter som avisens ansatte benytter jevnlig, men på grunn av de omfattende nedbemanningene i mediebransjen, vil de gi bort denne.

– Vi er blitt langt færre med årene, og dette har ført til at hytten på Mjølfjell ikke er like mye i bruk av våre ansatte som tidligere. Vi har derfor et ønske om at hytten skal åpnes for alle. Da er Bergen og Hordaland Turlag en perfekt eier, opplyser redaktøren til BT.

Ideen til å gi bort hytten med flere tusen mål jaktrettigheter til turlaget kom i fjor fra redaksjonsklubben i BT. Både sjefredaktør og daværende styreleder Didrik Munch syntes dette var en god idé. Dermed startet dialogen med turlaget, skriver avisen.

Powered by Labrador CMS