Dette er åtte av sommervikarene til Dagsavisen: Frøydis Falch Urbye (fra venstre), Hien Phan, Hilde Chruischank, Kaja Vogt, Lina Merit Jacobsen, Linn Stalsberg, Ørjan Heitmann Nilsen og Amanda Iversen Orlich.
Dette er åtte av sommervikarene til Dagsavisen: Frøydis Falch Urbye (fra venstre), Hien Phan, Hilde Chruischank, Kaja Vogt, Lina Merit Jacobsen, Linn Stalsberg, Ørjan Heitmann Nilsen og Amanda Iversen Orlich.

Skryter av sommer­vikarene i Dagsavisen: – Har kunnet ta ferie med god samvittighet

13 sommervikarer holder hjulene i gang for Dagsavisen.

Publisert Sist oppdatert

Medier24 fortsetter å vise fram sommervikarene som holder fortet i større og mindre mediehus i landet denne sommeren.

Sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på [email protected]

Hos Dagsavisen er det 13 sommervikarer på plass om dagen, og gjengen er en blanding av kjente og ukjente i redaksjonen, forteller nyhets- og Oslo-redaktør, Bente Rognan Gravklev.

– Årets sommervikarer i Dagsavisen er sammensatt av en god del gjengangere, men også noen nykommere. Det er veldig positivt, for vi har sikra både kontinuitet og erfaring gjennom sommeren, samtidig som vi har fått gleden av å bli kjent med nye talenter, sier hun.

– Som vikar i Dagsavisen får man mye ansvar fra dag én, og det har også årets vikarer fått, da de bidrar både med nyhetssaker, kveldsvakter alene med frontsjef, reportasjer, lørdagsportretter, sier Rognan Gravklev.

Vikarene fikk en krevende start på sommeren.

– Denne sommeren startet spesielt for vikarene i Oslo, med den tragiske skytingen. Flere av vikarene viste en solid evne til å kaste seg rundt og lage god journalistikk i en utfordrende nyhetssituasjon, skryter Rognan Gravklev.

– Det er veldig inspirerende å se hvilken drivkraft og gjennomføringsevne vikarene våre har. Og takket være deres strålende arbeid har våre faste ansatte kunnet ta ferie med god samvittighet, så de er klare for en svært spennende høst i Dagsavisen, fortsetter hun.

Dagsavisens sommervikarer:

Oslo-avdelingen:
Kaja Vogt
Frøydis Falch Urbye
Hien Phan

Nyhetsavdelingen og kultur:
Kristine Dammen
Kristian Aaser
Herman Bjørnson Hagen
Ida Verlo

Digital desk:
Ørjan Heitmann Nilsen
Hilde Chruischank

Vaktsjefvikar på printdesk:
Lina Merit Jacobsen

Kommentaravdelingen:
Linn Stalsberg

Foto:
Amanda Iversen Orlich

Sport:
Jonas Bucher

Powered by Labrador CMS