Trigger starter det nye året med å styrke PR-avdelingen og ansetter Jorunn Javenes.

Ny PR-rådgiver i Trigger

– Trigger er innovative, ambisiøse og har mange av de gode verdiene jeg ser etter i en arbeidsgiver, sier hun.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Jorunn Javenes kommer nylig fra Involve, der hun var PR-og kommunikasjonsrådgiver. Nå har hun fått tilsvarende rolle i Trigger, opplyses det om i en pressemelding.

– Jeg har fulgt med på utviklingen i Trigger fra sidelinjen, og synes måten de kombinerer strategi, teknologi og kreativitet er imponerende. Trigger er innovative, ambisiøse og har mange av de gode verdiene jeg ser etter i en arbeidsgiver - både med tanke på menneskefokus og det å skape bærekraftige bidrag til samfunnet, sier Javenes i meldingen.

Hun har tidligere jobbet som medierådgiver i PHD, har erfaring som journalist og har drevet eget konsulentfirma for kommunikasjonstjenester. Javenes er utdannet journalist fra NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og har en mastergrad i Samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder.

I Trigger er Jorunn allerede godt i gang, og vil gå inn som en del av PR-avdelingen.

– Det er så deilig å starte det nye året med å ønske Jorunn velkommen til oss i Trigger. Jorunn tar med seg solid erfaring kombinert med et brennende engasjement for faget og vi gleder oss veldig til å lære henne enda bedre å kjenne nå som hun er en del av Triggerlaget, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

Powered by Labrador CMS