Helseminister Bent Høie (H).
Helseminister Bent Høie (H).

Helseminister Bent Høies tale til ungdommen går viralt: – Det kom fra hjertet

- Et så høyt engasjement er helt unikt, opplyser kommunikasjonsavdelingen til Høyre.

Publisert

Det var på mandag denne uken at helseminister Bent Høie henvendte seg til ungdommen for å takke for innsatsen under koronakrisen. 

Innlegget ble lest, delt og likt av utrolig mange. Høie selv sier til Medier24 at det var viktig for ham å også snakke til ungdommen.

- Det kom fra hjertet. Jeg mener det er viktig å anerkjenne den innsatsen ungdommene våre bidrar med i krisen vi står i. De ofrer mye og det fortjener de en stor takk for, forteller helseminister Bent Høie (H). 

I sosiale medier nådde innlegget en rekkevidde på over én million organisk, ble delt over 8.000 ganger og genererte 30.000 reaksjoner, ifølge tall fra Høyre.

Casper Lehland, kommunikasjons­rådgiver i Høyre.
Casper Lehland, kommunikasjons­rådgiver i Høyre.

- Dette året blir annerledes. Hvis vi skal klare å holde smitten nede, er vi helt avhengig av at også de unge bidrar, fortsetter statsråden.

Kommunikasjonsrådgiver Casper Lehland i Høyre sier til Medier24 at han ble sjokkert da han så det høye spredningstallet til helseministeren. 

- Et så høyt engasjement er helt unikt. Det er ikke ofte vi ser slike organiske tall lenger. Dette tyder på at Bent traff en nerve i folket med innlegget sitt. Det var et budskap som mange kunne kjenne seg igjen i og som kom fra hjertet, sier Lehland.

- Vi har sett en oppsving i engasjementet i sosiale medier under koronakrisen. Det er naturlig når mange tilbringer mye tid hjemme og på internett. Men ingenting har vært i nærheten av rekkevidden på Bents innlegg til ungdommen, supplerer han.

Powered by Labrador CMS