Nå er det slutt på pendler-tilværelsen for Benedicte Hamnes. Hun blir journalist i Tønsbergs Blad.
Nå er det slutt på pendler-tilværelsen for Benedicte Hamnes. Hun blir journalist i Tønsbergs Blad.

Slutter etter ni år i P3: Nå begynner Benedicte Hamnes i Tønsbergs Blad

– NRK kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt, sier hun om å forlate jobben i mP3 og P3.

Publisert

I mai begynner mangeårig programleder i NRK P3 og mP3, Benedicte Jacobsen Hamnes, i ny jobb som journalist i Tønsbergs Blad. 

De siste ni årene har hun jobbet i NRK, og hun forteller at selv om hun gleder seg til nye oppgaver i TB-redaksjonen blir det rart å ikke skulle jobbe i NRK lenger. Nærmest som kjærlighetssorg, ifølge henne selv. 

– Det blir veldig rart å forlate NRK. Jeg har gjort dette i ni år snart, så det er litt som å gjøre det slutt med noen etter et langt forhold. Det blir veldig uvant å gå fra å lage tre timer radio hver dag til å ikke gjøre det lenger, sier hun til Medier24 og fortsetter: 

– NRK kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt.

Hun gleder seg til å begynne i Tønsbergs Blad, og spesielt til å bli bedre kjent med folk i redaksjonen og hvordan de jobber. 

– Det blir veldig spennende. Jeg går inn i en ganske åpen stilling som journalist i redaksjonen. Jeg vet at de leker litt del med podkast, men det første jeg skal gjøre er å være konferansier på en innflytterfestival, sier hun. 

Det hun tror blir mest utfordrende er å gå fra å lage radio til å lage avis. 

– Jeg må lære helt nye ting og tenke på en ny måte: Det gleder jeg meg veldig til. Og så gleder jeg meg til å bli kjent med nye mennesker. Det virker som en sykt bra gjeng, sier hun.

Powered by Labrador CMS