Retriever henter analysesjef og senioranalytiker

Henter Benedicte Andersen og Ingunn Vålandsmyr fra Whispr.

Publisert Sist oppdatert

Benedicte Andersen og Ingunn Vålandsmyr går nå inn som assisterende analysesjef og fagsjef i medieovervåkning- og analyseselskapet Retriever.

De to kommer fra stillingene som analysesjef og senioranalytiker i medieanalyseselskapet Whispr Group.

– Jeg er veldig glad for å få Benedicte og Ingunn med på Retriever-laget. Disse damene har solid erfaring med medieanalyse, kommunikasjonsmåling og ledelsesier Retriever-sjef Guro Lindebjerg.

Retriever leverer analyse- og overvåkningstjenester til private og offentlige virksomheter i Norden.

Retriever står blant annet bak FNI-indeksen, som gjennom et samarbeid med BI, beskriver og predikerer norsk BNP basert på innholdet i norske medier.

Retriever står også bak den nylig lanserte rapporten om influensere og tobakk i sosiale medier, på oppdrag fra Kreftforeningen.

– Vi legger også vår stolthet i å bidra med fakta inn i samfunnsdebatten, og akkurat nå har vi flere større og spennende prosjekter på trappene. Med Ingunn og Benedicte bygger vi ut analyseteamet vårt og styrker satsningen på innsikt og analyse.

Andersen og Vålandsmyr er allerede på plass i Retrievers lokaler på Havnelageret.

– Etter ti år i Whispr Group er det på tide med nye utfordringer, og for en som elsker analyse og måling av kommunikasjonsarbeid, er Retriever midt i blinken. Jeg har observert Retriever fra utsiden og gleder meg nå til å bli del av et veldig kompetent team, samt bidra med innsikt og faglige råd, sier Benedicte Andersen som går inn i stillingen som assisterende analysesjef.

Vålandsmyr går inn i stillingen som fagsjef i Retrievers analyseavdeling.

– Analysedrevet kommunikasjon er en lidenskap for meg, så det å få muligheten til å jobbe i et så sterkt fagmiljø som det Retriever tilbyr ser jeg veldig frem til, uttaler Vålandsmyr.

Powered by Labrador CMS