Nellie Henriette Nilsen fra Tromsø fikk drømmejobben og mønstrer på BBC Earth.
Nellie Henriette Nilsen fra Tromsø fikk drømmejobben og mønstrer på BBC Earth.

Norske Nellie (23) var en av 2.400 søkere til BBC Earth. Fikk jobb: – Helt surrealistisk

Norske Nellie Henriette Nilsen fra Tromsø utkonkurrerte tusenvis av søkere og fikk jobb i BBC Earth-stallen.

Publisert

Nilsen har, i konkurranse med 2.400 søkere fra totalt 84 land, fått en høythengende jobb. Hun blir digital formidler for BBC Earths YouTube-kanal, som har over 3,2 millioner følgere. I jobben skal hun utvikle og presentere fire filmer.

BBC Earth ønsket seg en person med lidenskap for natur og vitenskap og fant ut at 23-åringen fra Tromsø var midt i blinken. Nilsen selv er smått overveldet og sier:

– Det er helt surrealistisk. Etter at jeg fikk den hyggelige og overraskende telefonen fra BBC, måtte jeg rett ut å ta meg en joggetur for å klare å ta det hele innover meg. Jeg er utrolig glad i programmene på BBC Earth, og at jeg nå får mulighet til å bli del av denne familien føles helt uvirkelig.

Nilsen jobber til daglig som vitenskapelig assistent ved NTNU i Trondheim. Men nå går ferden snart til London der hun sammen med et team skal legge filmplaner.

– Jeg er sikker på at våre seere vil se på hennes formidlerevner som et friskt pust, sier Anna Rafferty. Hun er global direktør for digital markedsføring i BBC Studios.

Nilsens søknadsvideo, som førte til at hun stakk av med den høythengende jobben, kan du se her:

 

Powered by Labrador CMS