Radio Vinyl med Vidar Lønn-Arnesen.
Radio Vinyl med Vidar Lønn-Arnesen.

Fredag er programleder Vidar Lønn-Arnesen klar med «Tid – i skuddet»-comeback. Bauer Media lover å gjøre det så autentisk som mulig

Radio Vinyl blåser støvet av det klassiske listeprogrammet fra 60-tallet.

Publisert

I fjor ble det klart at Bauer Media og Radio Vinyl var igang med å relansere det kjente programmet.

Fredag er det altså klart at Lønn-Arnesen tilbake med «Tid – i skuddet», eller «Ti - i skuddet», som programmet egentlig het.

Årsaken til navneendringen skyldes at NRK sitter på rettighetene til navnet - samt at dette er et helt nytt program med det originale innholdet, skriver Bauer Media i en melding.

Når de nå gjenoppliver det klassiske listeprogrammet fra 60-tallet, er det med den gamle musikken, listene og lyden av mentomenterknappene. Til og med kona Tove er med, som hun også var på 60-tallet, skriver de.

Programleder Vidar Lønn-Arnesen lover samme fengende popmusikk, samme plassering, lyden av «surra» og et sprudlende publikum.

– Meningen er at programmet skal bli så originalt som mulig, bare uten mentometerknappen, sier mannen som innførte listepop-musikken i NRK.

Bauer skriver at det var Lønn-Arnesen som selv hadde ideen til programmet på 60-tallet. Han håper at "Tid – i skuddet" kan friske opp de beste minner, og skape den samme begeistringen hos dagens lyttere.

– Jeg er like spent i dag, som den ettermiddagen 23. April i 1965, da vi sendte det aller første programmet, sier Lønn-Arnesen og blir replisert av Arne Sandvik, som er redaktør i Radio Vinyl:

– Dette er en aldri så liten musikkhistorisk begivenhet. Vidar Lønn-Arnesen var en pioner med tanke på å få introdusert lister og populærmusikk til Norge.

Powered by Labrador CMS