Paradise Hotel-vinner Yasmine San Miguel skal lage podkast for Bauer Media, sammen med Sania Smestad, også hun kjent fra realitiy-serien.

Paradise Hotel-vinner lanserer egen podkast: – Ønsker å være gode forbilder

Bauer Media utvider podkastporteføljen sin  og satser hardt på å nå unge lyttere.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Podkasten har fått navnet «Dagen Derpå med Sania og Yasmine», og har Paradise Hotel-vinner Yasmine San Miguel i programlederrollen.  San Miguel har også med  seg Sania Smestad, også hun kjent fra realitiyserien.

- Dere tror kanskje vi er to avdanka realitystjerner? Det er feil. Vi ønsker å være gode og ekte forbilder, sier Paradise-vinner San Miguel og legger til:

- Vi vil være en troverdig pod og snakke om de tingene som alle vil snakke om ,men ikke tør. Sånn som hjertesorg, psykiske lidelser, sex og kropp. Hvis vi snakker om dette bidrar vi til å normalisere det, og det tror vi trengs.

Podkastsjef i Bauer Media, Øystein Weibell, er glad for at flere kvinner lager podkast:- Vi ser at Podtoppen domineres av menn, men ser ingen grunn til at det skalfortsette å være slik.

Den siste måneden har vi lansert «Relasjonspodden» med DoraThorhaldsdottir og Kjersti Idem på Podplay. Nå kommer Sania og Yasmine, og det erflere gode og sterke kvinnestemmer i vente fra Bauer Media.

Yasmine San Miguel (t.v) og Sania Smestad skal lage podkast for Bauer Media.

- Ettersom det er målgruppen 20-29 år som driver podkastveksten vil dennepodkasten representere en mulighet for annonsører å treffe en yngre målgruppe.Med dette tilskuddet har vi nå 19 podkaster i Podplay og vi begynner dermed å få etbetydelig varelager, sier Hilde Skomsvold Head of Digital Bauer Media.

Powered by Labrador CMS