M24TV

Den nye Bauer-sjefen: – Jeg skal være her så mye de trenger

Den ferske toppsjefen i Bauer Media, Jim Receveur, skal ha base i Danmark, men understreker overfor Medier24 at han skal være i Norge hver uke.

Publisert

For noen uker siden ble det klart at Bauer Media-sjef Lasse Kokvik gikk av på dagen, og at selskapet nå skal styres fra Danmark, av den danske Bauer-sjefen Jim Receveur.

I et intervju med Medier24 forteller han at han ser store muligheter for videreutvikling av selskapet i Norge - uavhengig av hvilket nett man sender radio på. 

Administerende direktør Jim Receveur i Bauer Media Norge og Danmark.
Administerende direktør Jim Receveur i Bauer Media Norge og Danmark.

– Det er ikke et spørsmål om du er på DAB eller FM, det er et spørsmål om lyd. Vi har utrolig mange muligheter her, sier han til Medier24. 

 

– Skal være her så mye de trenger

Han skal ha base i København, og leder radiogruppen i Danmark. Han ser ikke nødvendigvis på det å ha base langt unna Norge som en ulempe. 

– Jeg skal være her så mye de trenger. Jeg skal være her fysisk hver uke – om det er en eller to dager, det får vi se på, sier han. 

– Det er ikke så ofte man bytter ledere – du er nummer tre i Norge. 

– Jeg mener den forrige CEOen gjorde en god jobb, sier han.

– Man han mistet jobben? 

– Det er vel mer et spørsmål om timing. 

– Hva blir den største oppgaven din akkurat nå? 

– Den første oppgaven er allerede gjort, for lytterne er der. Jeg så raskt at vi er det eneste radiokonsernet i Norge som har vokst – vi går ikke bakover, vi går framover, sier han og fortsetter med at utfordringen blant annet handler om selskapets økonomi: 

– Vi må sørge for at annonsørene som bruker penger på oss, får valuta for pengene sine. 

Se hele intervjuet med den nye Bauer-sjefen øverst i saken

Powered by Labrador CMS