Den tidligere NRK-profilen gjør radiocomeback: – Det er stas

Hilde Hummelvoll skal lage serie om sommerslagere på Radio Vinyl.

Publisert

Den tidligere NRK-stjernen Hilde Hummelvoll vender tilbake til Radio Vinyl denne sommeren for å lede en serie om de største sommersangene.

Den tidligere «Sommeråpent»-, «Forandring fryder»- og «Kvelden før kvelden»-programlederen forlot NRK i 2012 og har siden jobbet som lærer. Men denne sommeren blir det likevel et nytt radiocomeback. Hun gjorde også en sommerjobb i kanalen i fjor.

– Det er stas å få sommerjobb i Radio Vinyl, for det å kommentere og introdusere sommerlåter er jo rett og slett til å bli glad av, sier Hummelvoll i en pressemelding.

– Musikkutvalget på kanalen passer meg perfekt. Jeg er riktig årgang, for å si det sånn! Det er umulig å ikke gaule med når Chris Andrews synger Pretty Belinda, for eksempel, legger Hummenvoll til.

I programmet vil hun fokusere på sommersanger fra sin egen ungdomstid. Blant de utvalgte vil eksempelvis være bidrag fra The Beatles, Cliff Richard og Stevie Wonder. 

– Sangene passer godt til svale sommerkvelder. Ta for eksempel The Supremes, med Diana Ross’ fløyelsmyke stemme som lurer på hvor kjærligheten ble av i Where Did Our Love Go?. Innspillingen er snart seksti år gammel, men fortsatt like kul, sier Hummelvoll.

Powered by Labrador CMS