Emilie Øien Fretland (33) er den nye sjefen til Ylvis

Emilie Øien Fretland blir ny daglig leder i Concorde TV.

Publisert

Det melder Concorde TV i en pressemelding. 

Emilie Øien Fretland (33) er utdannet prosjektleder fra TV-skolen ved Høyskolen på Lillehammer (nå Høyskolen i Innlandet). Hun har frem til nå jobbet som produksjons-sjef i selskapet og vært med på bygge opp Concorde TV siden starten i 2012. Hun har tidligere jobbet i Rubicon og Funkenhauser, skriver de i meldingen. 

Hun overtar daglig leder-jobben etter Hasse Lindmo den 15. desember. 

- Jeg er glad for å få denne muligheten, og gleder meg til å jobbe med mange spennende prosjekter sammen alle de flinke folkene og den kompetansen vi har i Concorde, sier Emilie Øien Fretland ifølge meldingen. 

I meldingen skriver de at den forrige sjefen, Lindmo startet i Concorde TV som produsent for I Kveld med Ylvis Live i 2014. Da selskapet i august 2015 utvidet virksomheten ble han bedt om å tiltre som daglig leder. Han ble da også medeier i selskapet. Med Lindmo som daglig leder har selskapet hatt god vekst og produsert for TVNorge, NRK og TV2. 

- Det er et passende tidspunkt med et lederskifte nå. Emilie har jobbet i selskapet siden oppstarten i 2012. Hun kjenner derfor selskapet meget godt og har alle forutsetninger som skal til for å ta Concorde videre. Vi har i løpet av høsten avsluttet en del produksjoner, samtidig som styret har jobbet med å få på plass ny leder i god tid før nye TV-produksjoner står for tur i 2019. Jeg gleder meg til å følge utviklingen i Concorde videre, samtidig som jeg ser fram til nye utfordringer, sier Lindmo ifølge meldingen. 

Både Vegard og Bård Ylvisåker skriver i pressemeldingen at de er stolte og glade for at Øien Fretland vil ta på seg større utfordringer i produksjonsselskapet. 

– Emilie har i lang tid vært sett på som ett av de største unge talentene i TV-bransjen, sier de. 

De to Ylvisåker-guttene eier 22 prosent av selskapet hver. 

Powered by Labrador CMS