Bård Idås forlot NTB for å bli headhunter i Raadgiverhuset i vinter. Nå begynner han i MeyerHaugen.
Bård Idås forlot NTB for å bli headhunter i Raadgiverhuset i vinter. Nå begynner han i MeyerHaugen.

Tidligere NTB-topp Bård Idås forlater Raadgiver­huset: Begynner i MeyerHaugen

Andre jobbyttet på under et år.

Publisert

Rekruttering- og rådgivingsselskapet MeyerHaugen styrker laget med kommunikasjonskompetanse og har ansatt Bård Idås som ny rådgiver, skriver de i en pressemelding.

Idås har lang erfaring i mediebransjen som journalist, redaktør, HR-direktør og daglig leder. Han har jobbet i både Gjengangeren, Aftenposten og NTB, kommer sist fra stilling som headhunter i Raadgiverhuset Rekruttering.

- Jeg har fulgt MeyerHaugen en stund, og liker at de ønsker å finne enda bedre måter å rekruttere og gi rådgivning på. De vil drive innovasjon innen rekruttering og våger å utfordre etablerte tankesett og teste ny teknologi. MeyerHaugen var blant annet først i Norge med å bruke podcast som verktøy i rekrutteringsprosesser. Det synes jeg er spennende å være med på, sier Idås i meldingen.

Han har vært journalist, korrespondent, HR-sjef, strategidirektør, konstituert sjefredaktør/adm. dir. og daglig leder av NTB Arkitekst.

Daglig leder Petter Meyer i MeyetHaugen sier Idås er dyktig på research, har et stort nettverk og tilfører selskapet verdifull erfaring på medie- og kommunikasjonsbransjen, hvor selskapet ønsker å ta en sterkere posisjon.

- Maktbalansen i rekrutteringsprosessen har endret seg i favør kandidatene. Det betyr blant annet at vi som skal finne de flinkeste folkene må kommunisere annerledes. Bård kommer fra en bransje som kan storytelling, som er en nøkkelferdighet for å kunne formidle verdier, visjoner, lederskap og strategi til de beste kandidatene, sier han.

Powered by Labrador CMS