Bahare Viken skal lede NRKs nyhetsarbeid mot unge lesere, lyttere og seere.
Bahare Viken skal lede NRKs nyhetsarbeid mot unge lesere, lyttere og seere.

Bahare Viken skal lede NRK Nyheters arbeid ut mot de unge

– Jeg ønsket denne stillingen fordi jeg ser på det å jobbe med nyheter mot en ung målgruppe som ekstremt viktig, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Bahare Viken er ansatt som ny redaksjonsleder for NRK Nyheter ung.

Hun har de siste to årene hatt jobben som journalist og profil i NRK Nyheter, og ofte frontet avdelingens satsing rettet mot nettopp unge.

Viken sier hun er glad for den nye lederjobben.

– Jeg ønsket denne stillingen fordi jeg ser på det å jobbe med nyheter mot en ung målgruppe som ekstremt viktig, og jeg har mange ambisjoner om hva vi skal gjøre for å kunne nå ut til enda flere, i tillegg til å opprettholde utviklingen av den jobben vi har gjort til nå, sier hun til Medier24.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– Også er det jo en gjeng jeg har jobbet mye med de to siste årene og som jeg trives veldig godt å jobbe med. Det at vi kjenner hverandre ganske godt nå gir meg kanskje en fordel ved hva som er våre styrker og svakheter, slik at vi kan bli enda bedre, samtidig som å dyrke det vi er best på enda mer, legger hun til.

Viken understreker at det viktigste i den nye jobben blir å holde seg oppdatert «på hva det neste er til enhver tid».

– Vi jobber med en generasjon som er i konstant utvikling, der også den digitale utviklingen går raskere og raskere. Hvilke plattformer og apper skal vi være på, hvilke saker skal vi dekke og på hvilken måte skal vi dekke det, er spørsmål vi må stille oss selv hele tiden, sier hun.

– Målet er å ligge ett steg foran alle andre i denne utviklingen, og det er jeg innstilt på at vi skal klare sammen, sier Viken.

Powered by Labrador CMS