Hanssen og Holgersen. Gjengis med tillatelse.
Hanssen og Holgersen. Gjengis med tillatelse.

Avisa Nordland starter opp ny nettavis i Bodø

«BodøBy» får fire ansatte og skal være en rendyrket lokalavis.

Publisert

Avisa Nordland AS etablerer ny nettavis, som får navnet «BodøBy» og skal være en rendyrket lokalavis for Bodø, skriver avisa selv

Avisa får fire ansatte, og redaktør i Avisa Nordland, Jan-Erik Hanssen er glad for å kunne satse på en egen lokalavis for Bodø.

– Navnet BodøBy har vi hatt med oss helt siden vi drev egen gratis papiravis under samme navn i 2014, som også den utelukkende fokuserte på Bodø. Den fikk raskt fotfeste og ble populær blant folk i byen. Og da vi la den ned fikk vi så mye kjeft som jeg knapt kan huske at vi har fått. Men nå er vi tilbake igjen, denne gang primært i digital form, sier Hanssen til egen avis. 

De fire ansatte blir en skrivende redaktør, to journalister og en selger.

Både sjefredaktør Hanssen og administrerende direktør Bjarne Holgersen understreker at Avisa Nordland skal fortsette å satse med samme antallet ansatte, men at dette blir en ultralokal Bodø-avis, som skal komme enda tettere på folk i byen. 

Det betyr i praksis at de lager en slags konkurrent til seg selv.

– BodøBy vil også bli en konkurrent til Avisa Nordland. Konkurranse er sunt. Det gjør oss bedre. Vi skal derfor dyrke konkurransen mellom redaksjonene for at begge skal holde seg på tå hev og sammen sikre best mulig tilbud til abonnentene, sier Holgersen til AN. 

Powered by Labrador CMS