Sirill Heimdal fullførte journalistutdanningen i vår. Nå har hun fast jobb i Avisa Nordhordland.
Sirill Heimdal fullførte journalistutdanningen i vår. Nå har hun fast jobb i Avisa Nordhordland.

Sirill Heimdal (22) var ferdig­utdannet i mai. Nå har hun fått fast jobb i Avisa Nord­hordland

– Jeg hadde aldri sett for meg å lande fast jobb som journalist før jeg i det hele tatt hadde levert bacheloroppgaven, sier hun.

Publisert

Sirill S. Heimdal (22) er ansatt i fast stilling i Avisa Nordhordland. Hun fullførte en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania i mai, og har erfaring fra blant annet Bergens Tidende og BT junior fra tidligere. 

– Jeg hadde aldri sett for meg å lande fast jobb som journalist før jeg i det hele tatt hadde levert bacheloroppgaven, sier hun i en melding til Medier24. 

Hun begynte som vikar i avisa allerede i februar, og forteller at hun trives veldig godt i redaksjonen. 

 – Jeg startet i et vikariat i slutten av februar, og litt senere lyste de ut en fast stilling. Jeg valgte å takke ja til denne stillingen da jeg trives utrolig godt i Avisa Nordhordland. Jeg synes det er en veldig spennende arbeidsplass hvor man får prøve seg på mye forskjellig. Det er rett og slett veldig spennende og lærerikt å være en del av Avisa Nordhordland, sier hun.

Hun tror det mest utfordrende med journalistjobben blir å skrive saker som treffer målgruppa godt – og at det kan være vanskelig å prioritere. 

– Det er å skrive de riktige sakene som når ut til målgruppen. Jeg har allerede merket godt hvor viktig prioritering av saker er i en lokalavis kontra en større avis, sier hun. 

Powered by Labrador CMS