ARKIVFOTO: Avisa Lofoten - tidligere redaktør Benjamin Einarsen, daglig leder og marked Tore Solheim og tidligere redaktør og journalist Maja Borgvatn Karlsen utenfor avisas redaksjonslokaler.

Avisa Lofoten legger ned driften: – Dette er ingen god dag

– Den økonomiske situasjonen tilsier at det ikke lenger er grunnlag for drift av avisa, sier styreleder Kenneth Grav i Avisa Lofoten til avisa.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

30. september 2015 startet Avisa Lofoten opp, som en konkurrent til Lofot Tidende og Lofotposten. Nå er det imidlertid slutt, skriver avisa selv

– Den økonomiske situasjonen tilsier at det ikke lenger er grunnlag for drift av avisa. Dette er ingen god dag, det skjønner vel alle, sier styreleder Kenneth Grav i Avisa Lofoten til avisa. 

I 2017 leverte de et negativt resultat før skatt på - 608.000 kroner, ifølge Proff. Regnskapet for 2018 er ikke offentliggjort enda. 

Avisa har på de siste fem årene hatt en rekke ulike redaktører og dagens redaktør, Marius B. Staveli, fikk redaktørjobben i september 2018. Han takker de ansatte for innsatsen de har lagt ned i å få avisa til å gå rundt. 

– Jeg vet at det er mange som er glade i Avisa Lofoten og dessverre skuffer vi nå mange av våre trofaste lesere. Takk for at dere var med oss, sier Staveli til egen avis. 

Powered by Labrador CMS