Marius B. Staveli har fått seg ny jobb.
Marius B. Staveli har fått seg ny jobb.

Tidligere Avisa Lofoten-redaktør Marius Staveli blir journalist i Våganavisa

– Jeg gleder meg selvfølgelig, det er alltid spennende å gå inn i ny jobb, sier Staveli til Medier24.

Publisert

I midten av juni ble det klart at Avisa Lofoten legger ned driften. Redaktør Marius B. Staveli var blant de ansatte som mistet jobben som følge av nedleggelsen.

skriver Lofot-Tidende at redaktøren har fått seg ny jobb, som journalist i Våganavisa. De har kontor i Svolvær. Han begynner i den nye jobben 1. september, og sier til Medier24 at han gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver. 

– Jeg gleder meg selvfølgelig, det er alltid spennende å gå inn i ny jobb. Så er det litt bittert at det ble som det ble med Avisa Lofoten, men slik er nå livets harde realiteter, sier Staveli til Medier24. 

Staveli forteller at det er godt å ha landet hvordan framtida blir, og er glad for at han kan fortsette å bo og jobbe i Nord-Norge. 

– Det er veldig fint at det er i Lofoten. Jeg trives veldig godt i nord, sier han.

Han får skryt for innsatsen i Avisa Lofoten fra redaktør i Våganavisa, Morten Moe, som er glad for at Staveli har takket ja til å bli med på Våganavisa-laget.

– Det var flere søkere å velge mellom, men Marius var den klart beste. Vi ansetter ham fordi han har en bred journalistisk bakgrunn og den rette erfaringen for en slik jobb som han skal utføre her, der han både skal skrive allround og være med på avisproduksjonen. Han har stor arbeidskapasitet, og på nett har vi bruk for arbeidsjern som han. Jobben han har gjort i Avisa Lofoten har vist oss at vi kunne krysse av alle boksene, sier Moe til Lofot-Tidende. 

Powered by Labrador CMS