Presseansvarlig i Telenor Atle LessumFoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Presseansvarlig i Telenor Atle LessumFoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Forlater Telenor: Atle Lessum blir fungerende kommunikasjons­direktør i Schibsted

– Schibsted er en sterk og velkjent merkevare med selskaper som setter agendaen hver dag, sier han i en intern melding E24 gjengir. Han skal fungere i stillingen fra 23. april.

Publisert

Atle Lessum har jobbet i Telenor de siste 20 årene – og har fungert som kommunikasjonsdirektør i selskapet den siste tiden. 

Nå skriver E24 at han forlater Telenor for å bli ny fungerende kommunikasjonsdirektør i Schibsted, i første omgang mens Nathalie Kåvin er i permisjon. Endringen får effekt fra 23. april, ifølge E24. 

E24 siterer en melding fra Schibsteds intranett, et konsern de selv er en del av. 

– Schibsted er en sterk og velkjent merkevare med selskaper som setter agendaen hver dag (...) Det er spesielt spennende å bli med nå ettersom Schibsted møter en rekke endringer og muligheter fremover, og med en ny strategisk endring for selskapet, sier Lessum i meldingen ifølge E24. 

Konserndirektør Mette Krogsrud i Schibsted er glad for å få Lessum med på laget. 

– Vi er svært glade for at Atle søkte på denne stillingen og ser virkelig frem til å ønske han velkommen. Atle har bred kommunikasjonserfaring som vil være veldig verdifull for Schibsted fremover, sier konserndirektør Mette Krogsrud i Schibsted ifølge E24.

Powered by Labrador CMS