P4 «tvinger» lytterne over på DAB: Flytter humorprogrammet Misjonen med Atle Antonsen og Johan Golden

Får humorkongene Atle Antonsen og Johan Golden til å motivere lytterne for å skifte radio.

Publisert Sist oppdatert

Det er mindre enn 100 dager til 11. januar og da starter slukkingen av FM-nettet i Norge.

P4 har behov for å starte transaksjonen allerede nå og gjør det med å flytte en av deres aller mest populære programmer.

Atle Antonsen og Johan Golden i P4s humorprogram Misjonen blir førstemenn ut og flytter over på DAB allerede fredag 4. november, skriver P4 i en pressemelding.

Dette er første gang en norsk radiokanal splitter radiosignalet og sender ett program på FM og et annet på DAB, noe Misjonen-gutta selv synes er spennende.

– Selv om vi i Misjonen avskyr å være trendsettere eller innovatører så har vi denne gangen gjort et unntak. Vi ønsker å være tidlig ute med å legge om til kun DAB så vi kan lokke, lure og tvinge våre faste lyttere til å ta skrittet over først som sist. Så kan de godte seg og hånflire av alle de andre som sitter der i januar og ikke skjønner hva pokker som skjedde med deres kjære FM-bånd, sier Atle Antonsen i pressemeldingen.

I en fersk rapport som ble utgitt av Digitalradio Norge denne måneden kommer det fram at de fleste lytterne allerede er godt forberedt på det digitale radioskiftet. Rapporten viser at det finnes én eller flere DAB-radioer i 7 av 10 norske husstander og at radiolytterne har en høy bruk av digitalradio via DAB, internett og/eller digital-TV, opplyser P4 i pressemeldingen.

De har også fått komikerne sine til å lage en video, for å vise lytterne hva som nå skjer:

Powered by Labrador CMS