NY KOMMUNIKASJONSDIREKTØR I SKATTEETATEN: Astrid Bugge Mjærum skal lede Skatteetatens kommunikasjon i årene fremover.  (Foto: Sykehuset Innlandet)
NY KOMMUNIKASJONSDIREKTØR I SKATTEETATEN: Astrid Bugge Mjærum skal lede Skatteetatens kommunikasjon i årene fremover. (Foto: Sykehuset Innlandet)

Astrid Bugge Mjærum blir ny kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten

Astrid Bugge Mjærum skal lede etatens kommunikasjon med alle landets innbyggere, næringsliv og rundt 6 500 ansatte.

Publisert

Det melder skatteetaten i en pressemelding.  

– Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å komme tilbake til Skatteetaten og ta del i den utviklingen etaten står ovenfor. Skatteetaten er en fremoverlent organisasjon som stadig utvikler seg i tråd med samfunnets ønsker og krav og kommunikasjonen skal bidra til å sikre fundamentet for velferdsstaten. Dette er en jobb som jeg vet er spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Astrid Bugge Mjærum, ifølge pressemeldingen. 

Astrid Bugge Mjærum kommer, ifølge meldingen, fra stillingen som viseadministrerende direktør i Sykehuset Innlandet HF. De siste 13 årene har hun hatt ulike lederroller i offentlig forvaltning, blant annet i Lånekassen og som kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten i perioden 2011-2013. Bugge Mjærum er medlem av etisk råd i Kommunikasjonsforeningen, hvor hun tidligere også har vært styreleder.

– Jeg er veldig fornøyd med å få Astrid med på laget. Med henne får vi en engasjert kommunikasjonsdirektør som har solid erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid og som kan bidra til å videreutvikle etatens kommunikasjon i årene fremover, sier skattedirektør Hans Christian Holte.

Bugge Mjærum inngår i etatens toppledergruppe. Hun tiltrer stillingen i løpet av mars.

Powered by Labrador CMS