NY DUO: Michael Andreassen og Ari Behn leder «Ari & Michael» på P4 hver søndag.
NY DUO: Michael Andreassen og Ari Behn leder «Ari & Michael» på P4 hver søndag.

Ari Behn blir programleder på P4 - sammen med radioprofil Michael Andreassen

Kjemien var så god da Ari hadde arbeidsuke i Michael Direkte at de to nå får sitt eget program.

Publisert

Norge kjenner Ari Behn som forfatter, kunstner og prinsessegemal. Nå blir han også å høre som programleder på radio, opplyser P4 i en melding fredag morgen. 

I det nye programmet «Ari & Michael» som sendes hver søndag formiddag - får lytterne et unikt innblikk i Aris evne til å få fram de gode historiene hos mennesker han møter. Sammen med P4-profilen Michael Andreassen skal han snakke med aktuelle gjester om både personlige opplevelser og aktuelle saker.

- Hver uke inviterer Ari og Michael inn en spesiell gjest. Lytterne vil få høre både dilemmaer og gode historier, og i løpet av hver episode vil lytterne komme tett innpå og bli bedre kjent med både de to programlederne og ukas gjest. Tanken er at det ikke bare er de enkle tingene i livet som tåler å tas frem i dagens lys, heter det om programmet. 

Michael Andreassen har kjent Ari lenge, og er overbevist om at han vil egne seg svært godt som programleder på radio: 

– I tillegg til at Ari er et usedvanlig interessant menneske med en eventyrlig bakgrunn, er han genuint interessert i andre menneskers historie, sier den erfarne P4-programlederen.

Svært fornøyd med Behn-program

Programredaktør Anders Opsahl er også svært fornøyd over å ha fått Ari Behn til P4.

– Ari er en fargeklatt med utrolig spennende historier og stor interesse for de rundt seg. Etter at Ari gjestet «Arbeidsuken» med Michael var det enkelt å høre at disse gutta hadde en usedvanlig god kjemi.

- De utfyller hverandre på en flott måte og når de kan invitere gjester fra øverste hylle er jeg overbevist om at det kommer til å gnistre ut av radioen, sier Opsahl.

  • PS! Ari Behn er snart fast gjest i MTG-huset, for denne våren er han også aktuell på TV3 med serien «Ari og halve kongeriket». 
Powered by Labrador CMS