Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp og blir partnere i CC.

Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp - blir partnere i Corporate Communications

– Jeg er veldig fornøyd med at to av våre dyktigste medarbeidere nå blir partnere. Kaia og Mats har i høy grad bidratt til firmaets fremgang de siste årene, sier byråleder Are Slettan.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp som partnere og medeiere i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS, opplyser selskapet i en melding onsdag. 

Corporate Communications har dermed 12 partnere og totalt 19 fast ansatte. Byrået bistår kunder med medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt.

Selskapet omsatte i 2016 for 29 millioner kroner, etter en pen vekst siden oppstarten og alltid positive resultater. 

Are Slettan, managing partner.

– Når selskapet side oppstarten for syv år siden har vist sterk fremgang, skyldes det først og fremst en dyktig, erfaren og sammensveiset stab. Medeierskap bidrar til å rekruttere og holde på flinke folk. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby eierskap til dyktige kolleger som Kaia og Mats, sier partner og daglig leder Are Slettan

Kaia Tetlie har vært ansatt i Corporate Communications siden 2013.

- Hun er firmaets ledende ressurs på digital kommunikasjon og jobber mye inn mot helsesektoren. Som rådgiver har hun fått omfattende kunde- og prosjektansvar og hun har over flere år bygd seg opp en betydelig kundeportefølje, skriver byrået.

– Det er motiverende å jobbe i et selskap som stiller høye krav og som har en tydelig karrierestige. Jeg gleder meg til å tre inn som medeier, få jobbe videre med spennende kunder og være med på å rekruttere nye, flinke folk, sier Tetlie

Mats Ektvedt har vært ansatt i Corporate Communications siden 2016 og var før det tilknyttet som samarbeidspartner. Ektvedt har erfaring som journalist og produsent, blant annet fra 12 år i TV 2 - som reporter og redaksjonsleder i økonomiredaksjonen og Dokument 2. Han har også drevet eget produksjonsselskap.

Han bistår kunder med medierådgiving, utvikling av kommunikasjonsstrategier og er selskapets ledende ressurs på filmproduksjon.

– Det knusktørre selskapsnavnet kamuflerer et superlag med kompetente, morsomme og hyggelige kolleger. Å bli partner er inspirerende og garantert ikke noen hvilepute i dette selskapet, sier Ektvedt.

  

Powered by Labrador CMS