Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp og blir partnere i CC.
Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp og blir partnere i CC.

Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp - blir partnere i Corporate Communications

– Jeg er veldig fornøyd med at to av våre dyktigste medarbeidere nå blir partnere. Kaia og Mats har i høy grad bidratt til firmaets fremgang de siste årene, sier byråleder Are Slettan.

Publisert

Kaia Tetlie og Mats Ektvedt rykker opp som partnere og medeiere i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS, opplyser selskapet i en melding onsdag. 

Corporate Communications har dermed 12 partnere og totalt 19 fast ansatte. Byrået bistår kunder med medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt.

Selskapet omsatte i 2016 for 29 millioner kroner, etter en pen vekst siden oppstarten og alltid positive resultater. 

Are Slettan, managing partner.
Are Slettan, managing partner.

– Når selskapet side oppstarten for syv år siden har vist sterk fremgang, skyldes det først og fremst en dyktig, erfaren og sammensveiset stab. Medeierskap bidrar til å rekruttere og holde på flinke folk. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby eierskap til dyktige kolleger som Kaia og Mats, sier partner og daglig leder Are Slettan

Kaia Tetlie har vært ansatt i Corporate Communications siden 2013.

- Hun er firmaets ledende ressurs på digital kommunikasjon og jobber mye inn mot helsesektoren. Som rådgiver har hun fått omfattende kunde- og prosjektansvar og hun har over flere år bygd seg opp en betydelig kundeportefølje, skriver byrået.

– Det er motiverende å jobbe i et selskap som stiller høye krav og som har en tydelig karrierestige. Jeg gleder meg til å tre inn som medeier, få jobbe videre med spennende kunder og være med på å rekruttere nye, flinke folk, sier Tetlie

Mats Ektvedt har vært ansatt i Corporate Communications siden 2016 og var før det tilknyttet som samarbeidspartner. Ektvedt har erfaring som journalist og produsent, blant annet fra 12 år i TV 2 - som reporter og redaksjonsleder i økonomiredaksjonen og Dokument 2. Han har også drevet eget produksjonsselskap.

Han bistår kunder med medierådgiving, utvikling av kommunikasjonsstrategier og er selskapets ledende ressurs på filmproduksjon.

– Det knusktørre selskapsnavnet kamuflerer et superlag med kompetente, morsomme og hyggelige kolleger. Å bli partner er inspirerende og garantert ikke noen hvilepute i dette selskapet, sier Ektvedt.

  

Powered by Labrador CMS