Stian A. Lothe forlater Gambit. Skal jobbe for Arbeider­partiet i valg­kampen

- Bestemor har sagt at jeg ikke får stemme på noen andre enn Arbeiderpartiet.

Publisert

I juni i fjor ble det kjent at PR-rådgiver Stian A. Lothe, også sønn av den mer kjente Lothepus, sluttet i Apeland til fordel for Gambit.

Nå slutter han i Gambit drøyt syv måneder etter han begynte der. Årsaken?

Stian A. Lothe blir rådgiver for Kamzy Gunaratnam i Arbeiderpartiet i valgkampen.
Stian A. Lothe blir rådgiver for Kamzy Gunaratnam i Arbeiderpartiet i valgkampen.

Han skal hjelpe Arbeiderpartiet i valgkampen.

- Bestemoren min hjemme på Vestlandet har sagt at jeg ikke får stemme på noen andre enn Arbeiderpartiet og det må jeg nesten bare respektere. Da jeg ble spurt om jeg ville bidra på laget som jobber for valgseier for Oslos Ap-ledede byråd, med Raymond Johansen i spissen, måtte jeg naturligvis takke ja, sier han til Medier24.

Hovedoppgavene hans blir å bistå varaordfører Kamzy Gunaratnam (Ap) i Oslo og resten av Oslo Arbeiderparti, noe Lothe sier han gleder seg til.

Det betyr at han nå slutter i Gambit, men han avviser ikke et comeback på sikt.

- Jeg takker for nå hos Gambit. Jeg har trivdes godt der og ikke minst lært utrolig mye av noen av de dyktigste hodene i bransjen. Du skal ikke se bort ifra at jeg kanskje kommer tassende over Rådhustunet og tilbake til Gambit etter vi har vunnet valget.

Frode Jacobsen, leder i Oslo Arbeiderparti, forteller at de får til mye i partiet, men at de også kan bli bedre til å kommunisere resultatene sine.

- I den forbindelse er vi heldige som får Stian med på laget. Han har en unik evne til å forme et budskap, noe han har bevist med sine spisse, men reflekterte innlegg i VG de siste årene.

Powered by Labrador CMS