Tidligere TV 2-reporter Kristoffer Thoner begynner i Arbeiderpartiet. Her fra da han ledet en valgsending i 2015.
Tidligere TV 2-reporter Kristoffer Thoner begynner i Arbeiderpartiet. Her fra da han ledet en valgsending i 2015.

Tidligere TV 2-reporter Kristoffer Thoner blir kommunikasjons­rådgiver i Arbeider­partiet

Forlater McKinsey & Company for å jobbe med Arbeiderpartiet i valgkampen.

Publisert

Den tidligere TV 2-reporteren jobber i dag som konsulent i McKinsey, men begynner i løpet av mars som kommunikasjonsrådgiver i Arbeiderpartiet på Stortinget.

- Jeg gleder meg stort til å bli en del av dette laget. Dette er noe jeg brenner for og har tenkt på lenge, så da muligheten bød seg nå, var jeg veldig sikker på at jeg skulle si ja. Jeg håper og tror at erfaringene jeg tar med meg som politisk journalist i TV 2 Nyhetene, og tre år med strategisk rådgivning i McKinsey, kan bidra i det viktige arbeidet til Arbeiderpartiet fremover, sier Thoner til Medier24.

Kommunikasjonssjef Jarle Roheim Håkonsen i Arbeiderpartiet sier at de er veldig fornøyde med at Thoner begynner hos seg.

- Han vil styrke oss i den viktige jobben med å få Aps politikk fram til folk. Med sin bakgrunn både fra politisk journalistikk og strategisk rådgivning i det private, tror vi Kristoffer vil bidra godt i gruppa, sier han til Medier24.

Thoner arbeider i dag i McKinsey & Company, og har tidligere vært politisk journalist i TV2. Han har en mastergrad i Political Science og Political Economy fra London School of Economics.

Thoner er engasjert i stillingen i forbindelse med valgkampen i 2019 og starter opp i løpet av mars.

Powered by Labrador CMS