Apple skal samle alle strømmetjenestene i én app: Lanserer «TV»

Skal gjøre det enklere for brukere av Apple TV, men blir foreløpig kun tilgjengelig i USA.

Publisert Sist oppdatert

I går kveld hadde Apple en lansering av nye produkter.

Tek.no skriver om ett av produktene, som viser den nye appen TV, som samler og organiserer strømmeinnholdet du har tilgjengelig.

«Det betyr at du selv logger inn på de ulike tjenestene du har gjennom appen, før den begynner å støvsuge seg gjennom tjenestene på jakt etter filmer og serier du er opptatt av eller alt har kommet halvveis i», skriver Tek.no.

Foreløpig bare i USA

Apple varsler at det nye systemet skal gjøre TV-tittingen enklere og klokere og vil også anbefale deg programmer ut i fra hva du liker å se på. «TV» skal også ha et enklere innloggingssystem, samt muligheten til å søke på én plass - der du har innhold flere plasser.

«I praksis fungerer den altså som et nav som kobler sammen alle tjenestene du bruker. I USA er også mange av de store kabelleverandørene tilgjengelig som apper med strømming, og dermed er også live-TV inkludert i løsningen», skriver Tek.no.

Til tross for at flere selskaper har lyktes med strømming i Norge, blir det ikke aktuelt med én markedsplass for Netflix, HBO og TV 2 Sumo med det første. Tjenesten blir kun tilgjengelig i USA, varsler Apple, ifølge Tek.no.

Les mer om appen og andre lanseringer fra Apple på Tek.no.

Powered by Labrador CMS