Podkast:

MediaPuls 184: For lite Jobs, og for mye Cook. Hva var egentlig nytt med den siste versjonen av iPhone?

Vi snakker også om sletting fra nettet, og hvor viktig sosiale medier egentlig var i valgkampen.

Publisert
  • Publisert i samarbeid med MediaPuls - hør flere episoder på mediapuls.no.

Steve Jobs endret «alt» med iPhone-lanseringen for 10 år siden. iPhone X ble lansert som «the iPhone for the next decade». Det blir den neppe. Og hvorfor var det ingen som snakket om Siri? Eller hva FaceID-løsningen virkelig kan brukes til? I stedet ble produktlanseringen preget av veldig mye fokus på hardware og prosessorkraft. Det var mye hjerte med Steve Jobs. Det har blitt mye hjerne med Tim Cook.

Hvert år sletter norske mediehus og Google tusenvis av norske nettsider. Målet er å beskytte folk som har vært i media, eller som har gjort noe på digitale plattformer de angrer på. Ingen bør ha rett til å endre historien. Til å skrive sin egen versjon. Det digitale fotavtrykket vårt er unikt, og det blir helt galt om vi skal begynne å slette innhold og skrive om historien, fordi vi har ombestemt oss.

Det blir litt valg, det blir litt Oslo Business Forum, United Influencers og Schibsted. Også blir det som alltid, litt sosiale medier;

  • Facebook innfører regler for annonsenettverket sitt
  • … vi ser på fem spennende Facebook-tjenester som har vært testet den siste uken
  • Instagram gir brukere mulighet til å dele Stories i direktemeldinger
  • …og gir annonsører flere verktøy i Instagram Stories
  • Katalogen er død. Lenge leve Facebook-katalogen

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS