Rebecca Goodchild til ny jobb i Apeland.
Rebecca Goodchild til ny jobb i Apeland.

Rebecca Goodchild (27) til Apeland - skal utvikle kommunikasjon mot ungdom og unge voksne

Skal lede en helt ny faggruppe i PR-byrået.

Publisert

Rebecca Goodchild (27) slutter i JCPR til fordel for ny jobb i Apeland, melder hennes nye arbeidsgiver. 

Der skal hun lede en ny faggruppe, som vil arbeide med kommunikasjon mot ungdom og unge voksne. Og sier dette om nyjobben:

– Dette er en mulighet som jeg rett og slett ikke kunne takke nei til. Å starte noe nytt er en tillitserklæring, og en utfordring jeg gleder meg enormt til å ta fatt på. Apeland appellerte til meg fordi de er sterke på analyse, strategi og historiefortelling - grunnpilarene for god kommunikasjon, sier hun.

Apeland arbeider tverrfaglig med analyse, kommunikasjonsstrategi, PR, reklame og digital kommunikasjon.

Goodchild har vært med å bygge opp JCPR de siste 3,5 årene, og har tidligere erfaringer fra samarbeidsmarkedsføring og sosiale medier i et Sonoma-eid selskap i Amsterdam. I 2016 ble hun kåret til «Årets talent» i Gullkorn, kåringen som bransjeorganisasjonen Komm står bak.

– Rebecca har fått til mye på få år. Hos oss skal hun sammen med andre unge talenter hjelpe kundene våre til å nå enda bedre ut til de yngre, rastløse og overstimulerte målgruppene. Hun skal også utforske om vi kan tilby våre tjenester på nye måter, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland. 

 

Powered by Labrador CMS