Anniken Renslo Sandvik (35) blir nyhetsredaktør i Nidaros

– Jeg har fulgt Nidaros siden startskuddet gikk for ett år siden, og er veldig imponert over det de har fått til på så kort tid, sier hun.

Publisert

Anniken Renslo Sandvik  rykker fra 1. mars inn som nyhetsredaktør for Nidaros. Hun blir dermed avisas første nyhetsredaktør. Sandvik kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i Finnmarken, og ble i 2018 Årets kvinnelige medietalent.

Ansvarlig redaktør og daglig leder i Nidaros, Vanja S. Holst, gleder seg til å få Sandvik på plass.

– Det har vært armer og bein i en oppstartsfase – og hver og en i redaksjonen har blødd for drakta. Jeg er enormt stolt av det vi har fått til med relativt få ressurser. Nå er det på tide å se på organiseringen med friske øyne, og rigge oss for å bli en enda mer slagkraftig redaksjon, sier hun og legger til: 

– Vi er veldig glade for at vi får inn Anniken Renslo Sandvik. Jeg er trygg på at hun vil bidra til å løfte oss til nye høyder i året som kommer, sier Holst.

 

Anniken Renslo Sandvik er glad for muligheten.

– Jeg har fulgt Nidaros siden startskuddet gikk for ett år siden, og er veldig imponert over det man har fått til på så kort tid. Jeg er kjempeglad for å få muligheten til å være med på å ta avisa et steg videre, sier Sandvik.

I tiden som kommer vil Nidaros satse hardt på å være best på nyhetsdekning i Trondheim.

– Mitt mål er at vi skal være først og best på det som skjer i Trondheim, det være seg hendelser, politiske debatter eller nyheter fra næringslivet. Samtidig skal vi være undersøkende og sette dagsorden, og være til stede der folk lever sine liv, sier Sandvik, som gleder seg til å bli en del av en ung, offensiv redaksjon.

Den påtroppende nyhetsredaktøren har vært ansvarlig redaktør i Finnmarken siden 2017, og har jobbet i avisa siden november 2011.

– Det har vært ni ekstremt lærerike og innholdsrike år, som jeg er så takknemlig for å ha fått oppleve. Det er ingen tvil om at det er denne tiden i Finnmarken og iFinnmark som nå gjør at jeg er rustet for nye utfordringer i Trondheim. Og selv om jeg først og fremst gleder meg til å gjøre noe nytt, er det ingen tvil om at det også vil bli vemodig å reise fra både Finnmark og gode kolleger, sier hun.

Powered by Labrador CMS