Anne Vinding skal lede den undersøkende journalistikken i NRKs Region sørøst.

Anne Vinding blir prosjekt­redaktør for NRKs grave­gruppe i sørøst

– Jeg er veldig glad for å få på plass Anne fast i denne rollen, sier regionredaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Anne Vinding (42) er ansatt i en nyopprettet stilling som prosjektredaktør med hovedansvar for undersøkende journalistikk i NRKs Region sørøst, opplyser mediehuset.

Hun har siden i fjor høst vært prosjektleder for NRKs regionale gravegruppe, og har tidligere vært digital utviklingsleder i NRK Oslo og Viken.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

– Jeg er veldig glad for å få på plass Anne fast i denne rollen. Hun har sammen med resten av den undersøkende gruppa allerede imponert oss med hvordan de sammen jobber for å løfte den undersøkende journalistikken til et nytt nivå på tvers i regionen og i NRK, sier Heidi Pleym, regionredaktør for NRK sørøst.

Vinding har tidligere erfaring fra NRKs Dokumentar og Samfunn-redaksjon, og har også jobbet i VGs politikk- og samfunnsavdeling.

Hun har i tillegg erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Utenriksdepartementet og kommunikasjonssjef i Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD).

Vinding har bachelor i økonomi og journalistikk fra Cardiff University, bachelor i kommunikasjon og journalistikk fra Nord Universitet og en master i kommunikasjon, endrings- og prosjektledelse fra BI.

Powered by Labrador CMS