Tysk Bundesliga i håndball vil sendes på MTGs flater frem til 2023.
Tysk Bundesliga i håndball vil sendes på MTGs flater frem til 2023.

MTG har sikret seg rettighetene til den tyske håndballigaen. Viasats sportskanaler får tilgang på toppkampene fram til 2023

– Dette er håndball i verdensklasse, og det er ekstra moro at at flere av våre norske profiler gjør det så bra i Tyskland, sier sportssjef Anne Tufte i MTG.

Publisert

MTG har sikret rettighetene til den tyske håndballigaen DKB Handball Bundesliga for de neste seks årene. Europas gjeveste håndballiga vil sendes på MTGs flater frem til 2023, skriver MTG i en pressemelding.

Ligaen er ranket som Europas beste ifølge det europeiske håndballforbundet (EHF), og det er 18 lag som deltar. Flere norske og internasjonale profiler spiller i ligaen, skriver selskapet.

Sportssjef Anne Tufte i MTG..
Sportssjef Anne Tufte i MTG..

Allerede fra august i år sendes inntil tre direktesendte kamper hver uke på MTGs plattformer. Avkast for 2017/2018-sesongen er torsdag 24. august. 

– Håndball i verdensklasse

Sportssjef i MTG, Anne Tufte, er fornøyd med at rettighetene til den tyske håndballigaen er sikret for sesongene fremover. 

– Dette er håndball i verdensklasse, og det er ekstra moro at at flere av våre norske profiler gjør det så bra i Tyskland. Derfor er det også gledelig at norske seere kan fortsette å se kamper fra denne turneringen på våre flater, sier Tufte.

I tillegg til tysk Bundesliga har MTG eksklusive rettigheter til EHF Cup, EHF Champions League, håndball-EM i 2018 og 2020 for både herrer og kvinner.

Det vil også sendes kamper fra REWE Final Four i DBH-Pokal-turneringen, Pixum Super Cup og den årlige HBL All star-kampen mellom ligaens beste spillere og det tyske landslaget, skriver de i meldinga.

Powered by Labrador CMS