Anne Hafstad (60) blir journalist i Dagens Medisin.
Anne Hafstad (60) blir journalist i Dagens Medisin.

Dobbelt SKUP-vinner Anne Hafstad (60) vender tilbake til journalistikken: Blir journalist og kommentator i Dagens Medisin

Går fra jobben som avdelingsdirektør i Helsedirektoratet.

Publisert

I 2002 og 2005 vant Anne Hafstad SKUP-prisen - nå begynner hun i Dagens Medisin, opplyser fagbladet på sine nettsider.

- Når jeg først skulle tilbake til journalistikken er jeg stolt og glad over at det ble Dagens Medisin. Det er en viktig avis som setter dagsorden i Helse-Norge på en profesjonell og god måte. Jeg gleder meg til å jobbe med de aller beste helsejournalistene i landet, sier Hafstad på sin nye arbeidsgivers nettutgave.

60-åringen som primært jobbe som nyhetsjournalist, men vil også få en rolle som dedikert kommentator, opplyser de.

Ansvarlig redaktør Markus Moe skryter av sine nye ansatt. Han kaller henne like gjerne tidenes beste norske helsejournalist.

- Når jeg opplever at Anne både er veldig motivert og engasjert for å bruke sin store arbeidskraft på journalistikk igjen, så blir man begeistret. Det er veldig hyggelig for oss at hun har takket ja til å drive helsejournalistikk i vår redaksjon. Det vil være et betydelig løft for vårt miljø, sier Markus Moe, ansvarlig redaktør i Dagens Medisin.

Dagens Medisin skriver at Hafstad har jobbet som avdelingsdirektør i Helsedirektoratet siden 2010, og at de derfor vil være nøye på hva hun kan skrive om i den første tiden.

Les hele saken hos Dagens Medisin.

 

Hafstads SKUP-priser:

  • 2005: Vannverksskandalen på Romerike: Siri Gedde-Dahl, Anne Hafstad og Alf Endre Magnussen, Aftenposten.
  • 2000: Dexamin-saken. Anne Hafstad, Aftenposten

 

Powered by Labrador CMS