Medietilsynet har ansatt ny medieanalytiker og medieviter

– Vi er glade for å ha sikret oss to svært kvalifiserte medarbeidere, sier direktør Mari Velsand i Medietilsynet.

Publisert

Medietilsynet har ansatt Anne Espelien (47) som medieanalytiker og Marte Høiby (39) som medieviter, opplyser de i en pressemelding.

– Vi får stadig nye oppgaver innen analyse og mediemangfold, og er glade for å ha sikret oss to svært kvalifiserte medarbeidere, sier direktør Mari Velsand i Medietilsynet.

Espelien kommer fra jobben som senior strategikonsulent i konsulentselskapet Igaidi, og har tidligere flere år bak seg i Menon Economics som partner og teamleder.

– Jeg brenner for å skape innsikt basert på data og analyse. Digitalisering har ført til endringer i samfunnet som påvirker oss i stor grad. Jeg gleder meg til å få ta et videre dypdykk i konsekvensene dette har for dem som bruker mediene og mediebedriftene, sier Espelien.

Høiby kommer fra stillingen som forsker og universitetslektor ved Institutt for journalistikk og mediefag ved OsloMet. Hun har tidligere bakgrunn som forskningsassistent ved Universitetet i Oslo og som kommunikasjonsrådgiver hos Norsk Folkehjelp.

– I forskningen har jeg vært opptatt av journalisters arbeidsvilkår og av mediemangfold, og da jeg så denne stillingen fristet det å kunne jobbe med fagfeltet mitt mer operasjonelt, sier Høiby.

Powered by Labrador CMS