Disse står bak den nye BT-podkasten. Stående bak fra venstre: Rune Christophersen, Anna Magnus og Tonje Aursland. Sittende foran fra venstre: Henrik Svanevik, Anna Ofstad, Kjersti Mjør, Anne-Lise Synnevaag og Eivind Hjertholm Fiskerud.

Bergens Tidende lanserer ny podkast - skal «gi historiene bak nyhetene»

– Vi legger skikkelig trykk bak satsingen, sier redaktør Eivind Hjertholm Fiskerud.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bergens Tidende lanserer denne uken den nye nyhetspodkasten «Hva skjedde?». Podkasten «skal gi historiene bak nyhetene, fortalt av dem som var der da det skjedde», opplyser mediehuset.

– Jeg har gledet meg enormt til å slippe denne podkasten, sier sjefredaktør Frøy Gudbrandsen.

Disse er programledere for den nye podden. Fra venstre: Rune Christophersen, Kjersti Mjør og Anna Magnus.

– Vi vet at lyd er i sterk vekst, særlig blant unge. Med denne podkasten har vi mulighet til å formidle journalistikk på nye måter. Jeg er overbevist om at den vil nå nye BT-lyttere, sier Gudbrandsen.

I den første episoden er det den tragiske helikopterulykken på Turøy i 2016, der 13 mennesker mistet livet, som er tema.

Programledere for podkasten er Anna Magnus, Rune Christophersen og Kjersti Mjør.

– Podkasten vil følge nyhetsbildet. Vi vil også gå inn i saker hvor BT har unik tilgang til informasjon eller eldre saker som har blitt aktuelle igjen, sier redaktør Eivind Hjertholm Fiskerud.

– Vi legger skikkelig trykk bak satsingen. Det er en kompetent gjeng med bakgrunn fra nyhetsjournalistikk, historiefortelling og lydproduksjon som nå setter i gang, sier Fiskerud.

Powered by Labrador CMS