Anna Brandal forlater NRK Nordland til fordel for Nordland fylkeskommune.
Anna Brandal forlater NRK Nordland til fordel for Nordland fylkeskommune.

Anna Brandal gir seg i NRK - blir kommunikasjonssjef i Nordland fylkeskommune

– Jeg gleder meg til å være i et kompetansemiljø som er spennende, variert og i stadig utvikling, sier hun.

Publisert

Anna Brandal er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Nordland fylkeskommune, og forlater dermed stillingen som redaksjonssjef i NRK Nordland etter nesten ni år i jobben.

– Jeg ønsker å være med og utvikle kommunikasjons- og informasjonsarbeid både internt og eksternt, og gleder meg til å være i et kompetansemiljø som er spennende, variert og i stadig utvikling, sier Brandal i en pressemelding.

Brandal har flere års erfaring som kommunikasjonsrådgiver fra tidligere, blant annet hos nettopp Nordland fylkeskommune mellom 2003 og 2007, Politiet mellom 2009 og 2011 og Luftfartstilsynet mellom 2007 og 2009. 

Nå vil hun lede et team på ni kommunikasjonsrådgivere.

Stabssjef Stig Olsen i Nordland fylkeskommune sier dette om sin nye rekruttering: 

– Vi er kjempeglade for at Anna Brandal kommer tilbake til fylkeskommunen og hun vil ha en sentral rolle i organisasjonen i utfordringene vi står ovenfor. Hun har god erfaring innen både kommunikasjon, ledelse og omstilling. Dette kombinert med hennes faglige ambisjoner, brukerfokus og lederstil gir henne god ballast for å bli den rette kommunikasjonssjefen for oss, sier Olsen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS