Kjersti Kongtorp Skrolsvik bytter jobb - blir sjef for strategisk planlegging i TV 2.
Kjersti Kongtorp Skrolsvik bytter jobb - blir sjef for strategisk planlegging i TV 2.

Etter 22 år i samme selskap, bytter Kjersti Skrolsvik (48) jobb: Blir sjef for strategisk planlegging i TV 2

Trygve Rønningen henter fra Discovery når han setter sammen sin nye ledergruppe.

Publisert

Kjersti Kongtorp Skrolsvik blir sjef for strategisk planlegging i TV 2, og går inn i kanaldirektør Trygve Rønningens nye ledergruppe. Det melder mediehuset tirsdag morgen.

Hun kommer fra stillingen som direktør for programplanlegging i Discovery Norge, og har jobbet i TVNorge siden 1995. Nå bytter hun altså beite, og får gode ord fra sin nye arbeidsgiver: 

- Kjersti er en av de dyktigste i Norge på sitt felt, og jeg er veldig glad for å få henne med på laget, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i en melding. 

Selv sier Skrolstorp dette om byttet: 

- Det er selvfølgelig leit å forlate gode kollegaer – og venner – i Discovery. Samtidig har jeg nå vært i samme selskap i over to tiår, og da muligheten åpnet seg i TV 2, var det en god anledning til å prøve noe nytt. Jeg er utrolig glad og takknemlig for alt jeg har fått være med på i Discovery, og nå gleder jeg meg til å møte de samme folkene på andre halvdel av banen.

I Rønningens ledergruppe sitter allerede kanalsjef Anette With, som har det operative publiseringsansvaret for TV 2s kanaler. Hun blir også kanaldirektørens stedfortreder. Direktør for internasjonale innkjøp Nina Lorgen Flemmen og researchsjef John Richard Hewitt inngår også i ledergruppa.

Jan-Petter Dahl, som i dag er kommunikasjonssjef i TV 2, blir også en del av Trygve Rønningens ledergruppe. Han tiltrer nå stillingen som PR-sjef i TV 2, og får hovedansvaret for all PR for programmene som sendes på alle TV 2-kanalene, inkludert PR i sosiale medier.

Powered by Labrador CMS