Magnus, Stein og Ane
Magnus, Stein og Ane

Magnus, Stein og Ane er Nettavisens nye økonomijournalister

Stein Nervik (44) og Ane Haugdal (28) skal sitte i Trondheim og Magnus Ekeli Mullis (25) får kontor i Stavanger, skriver Nettavisen i en melding.

Publisert

Nettavisen styrker laget, og ansetter tre nye: To faste og en prosjektstilling, skriver de i en melding til Medier24. 

Magnus Ekeli Mullis (25) blir Nettavisens faste økonomijournalist i Stavanger, og kommer fra jobb i Stavanger Aftenblad.

I meldingen står det at han har en bachelor i journalistikk fra UiB, en mastergrad i politisk sosiologi fra London School of Economics, har vært journalist og redaktør i Studvest - samt sommervikar i Fiskaren og frilanser i Bygdanytt. 

Stein Nervik (44) får base i Trondheim, hvor han skal dele kontor med Ane Haugdal (28). Nervik kommer fra jobb i Namdalsavisa. Han har journalistikkutdanning fra Norges Kreative Fagskole, og har også vært innom jobbet for Adresseavisen, VG og Drammens Tidende.

Haugdal går inn i en seks måneder lang prosjektstilling (deltid) med fokus på offentlig økonomi. Ane har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH, har jobbet som revisor i PwC, rådgiver i Sparebank1, og er nå doktorgradsstipendiat ved NTNU, står det i meldingen. 

Mullis er allerede på plass i Stavanger, mens Nervik og Haugdal begynner i Trondheim i april, står det videre. 

Powered by Labrador CMS