Øystein Vik og Ane Børhaug er ansatt som nye ledere i Bergens Tidende.
Øystein Vik og Ane Børhaug er ansatt som nye ledere i Bergens Tidende.

BT ansetter to nye redaksjonsledere

Ane Børhaug (44) er ansatt som leder for historiefortelling i Bergens Tidende mens Øystein Vik (40) er ny leder for BT-sporten.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Bergens Tidende (BT) i en pressemelding fredag ettermiddag.

Ane Børhaug har jobbet i BT siden 2004. Hun har hatt flere roller i mediehuset, blant annet som frontsjef i en årrekke. Den siste tiden har fungert i lederjobben hun nå er ansatt i.

– Dette er en drømmejobb. Bergens Tidende skal fortelle viktige historier fra Vestlandet, både små og store. Byen og regionen er full av dem, så her er det bare å jobbe. Jeg er veldig glad for muligheten til å bidra, og vet at jeg har et enestående godt lag med meg, sier Børhaug.

Øystein Vik kommer fra jobb som journalist i samme avdeling, og har vært ansatt i BT siden 2007. Vik får blant annet ansvar for podkasten Ballspark.

I juni ble Vik ansatt som kommentator i BT. Nå går han over i jobben som leder for BT-sporten.

– BT-sporten har en klar ambisjon om å være best på å dekke Brann, og nå når klubben har fått to lag som skaper oppmerksomhet skal vi bare jobbe enda hardere for å levere det som publikum forventer av oss. I tillegg har Bergen begynt å sanke OL-gull, og det skjer mye annet i idretten som vi skal lage spennende journalistikk om, sier Vik.

Fungerende sjefredaktør i BT, Liv Skotheim, er svært fornøyd med å få Børhaug og Vik i de sentrale rollene i redaksjonen.

– Vi har høye ambisjoner på både historiefortelling og sport, og jeg er helt trygg på at Ane og Øystein vil videreutvikle og løfte disse områdene, sier hun.

Powered by Labrador CMS