LO Media har har ansatt Mats Løvstad (35, til venstre) og Aurora Brækhus (40) som henholdsvis frontredigerer og journalist.

LO Media henter ABC Nyheter-journalistene Aurora (40) og Mats (35)

– De vil utfylle de medarbeiderne vi har i redaksjonen på en god måte, sier Tore Ryssdalsnes, ansvarlig redaktør for FriFagbevegelse.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

LO Media har har ansatt Mats Løvstad (35) og Aurora Brækhus (40) som henholdsvis frontredigerer og journalist, opplyser selskapet.

Duoen skal jobbe for nettstedet FriFagbevegelse. 

Både Løvstad og Brækhus kommer fra ABC Nyheter, der de har jobbet i ni og 16 år.

– Vi hadde en stor bunke med mange godt kvalifiserte søkere. De to som er ansatt har solid redaksjonell bakgrunn, og vil utfylle de medarbeiderne vi har i redaksjonen på en god måte, så vi er veldig fornøyde med å få disse to inn i LO Media, sier Tore Ryssdalsnes, ansvarlig redaktør for FriFagbevegelse i en pressemelding.

LO Media har også ansatt Ane Bamle Tjellaug som ny redaksjonell utvikler. Hun kom til jobben fra stillingen som vaktsjef, kommentator og journalist i Vårt Land.

– Med alle disse på plass er vi godt skodd for å fortsette den positive utviklingen for FriFagbevegelse og de andre redaksjonene våre også i andre halvår av 2020, sier Ryssdalsnes.

LO Media har ansatt Ane Bamle Tjellaug som ny redaksjonell utvikler
Powered by Labrador CMS