Fra venstre: Julie Arntsen, Gisken Amanda Eriksen, Vilde Nybakken og Silja Einarsdóttir er alle ansatt som journalister i Fremover i 2019.
Fra venstre: Julie Arntsen, Gisken Amanda Eriksen, Vilde Nybakken og Silja Einarsdóttir er alle ansatt som journalister i Fremover i 2019.

Fremovers nye journalister: Silja (27), Julie (25), Vilde (25) og Gisken (27)

Lyste ut vikariat – ansatte like gjerne ei i fast stilling og ei i vikariat.

Publisert

I en pressemelding melder Fremover i Narvik at de har ansatt fire nye journalister: Silja Einarsdóttir (27), Julie Arntsen (25), Vilde Øines Nybakken (25) og Gisken Amanda Eriksen (27). 

I løpet av mars vil alle fire være på plass, ifølge nyhetsredaktør Andreas Haakonsen (27). 

Mot slutten av fjoråret lyste avisa ut ei vikarstillig - men endte opp med å ansette både Gisken Amanda Eriksen (27) i et vikariat, og Vilde Øines Nybakken (25) i ei fast stilling. 

– Vi hadde en stillingshjemmel ledig. Etter intervjurundene satt vi igjen med et veldig godt inntrykk av begge to. Da var det ikke noe å tenke på. Vi måtte sikre oss begge, sier Haakonsen ifølge pressemeldingen.

– Mye spennende i nord

Vilde Øines Nybakken har en mastergrad i nordisk literatur og er i dag i praksis i Klassekampen. Den 1. mars begynner hun i fast jobb i Fremover. 

– Det er mye spennende som skjer i nord for tiden. Jeg trivdes veldig godt under praksisperioden i Firda, og jeg trives med å jobbe i lokalavis. Det er et område hvor jeg tror at jeg kan lære mye, og det er et område hvor jeg har lyst til å bidra, sier hun ifølge meldingen. 

Gisken Amanda Eriksen har en master i journalistikk fra OsloMet, og har de to siste årene vikariert på Dagens Næringsliv-desken. 

– Det er en hektisk hverdag på desken i Dagens Næringsliv, og jeg ser for meg at det er en like hektisk hverdag i Fremover, sier hun ifølge meldingen. 

– Gleder meg 

Medier24 omtalte i høst ansettelsen av Julie Arntsen og Silja Björklund. De starta i januar i fast stilling i Fremover.

Julie Arntsen, opprinnelig fra Troms, kom først til Fremover i 2017. Da var hun praktikant som en del av hennes journalistutdanning ved Nord Universitet. Hun har senere vært innom iFinnmark, før hun i begynnelsen av året kom inn i et vikariat i Fremover. 

- Jeg er veldig glad for å ha fått mulighet til å jobbe videre i Fremover. Det er en utrolig spennende og lærerik arbeidsplass med mange kunnskapsrike folk. Jobben er givende og det er morsomt å få være med å se og fortelle om det som skjer i regionen, ikke minst å få bli kjent med folkene som bor her, sier Arntsen til Fremover. 

Silja Einarsdóttir, opprinnelig fra Fredrikstad, er utdanna journalist fra OsloMet. Hun var i sommer vikar i Fremover. 

– Nå gleder jeg meg til å bli enda bedre kjent med Narvik og folka som bor der, og ikke minst oppleve litt mer av det både byen og resten av distriktet har å by på av natur og andre opplevelser, sier hun til avisa.  

Powered by Labrador CMS