Andreas Framnes og Svend Andreas Aspaas begynner i NRK.
Andreas Framnes og Svend Andreas Aspaas begynner i NRK.

NRK ansetter to kommunikasjons­rådgivere: Svend (24) og Andreas (38)

– Jeg er veldig glad for å få to svært framoverlente og kompetente rådgivere om bord.

Publisert

NRK har ansatt to nye kommunikasjonsrådgivere og styrker dermed satsingen på informasjonsarbeidet.

Det opplyser kommunikasjonssjef Hilde Ebeltoft-Skaugrud i NRK til Medier24.

– Jeg er veldig glad for å få to svært framoverlente og kompetente rådgivere om bord, i en fra før dyktig og erfaren kommunikasjonsgjeng. Med bakgrunn fra henholdsvis TV3 og fra Volda er jeg er trygg på at Andreas og Svend Andreas vil utfordre og tilføre oss mye nytt. 

Svend Andreas Aspaas (24) ervferdigutdannet i PR, kommunikasjon og mediene ved Høgskulen i Volda og har tidligere arbeidserfaring fra kommunikasjonsavdelingene i Kunnskapsdepartementet, Forsvarsdepartementet, NHO og Norges Skiforbund.

Han kommer nylig fra et opphold i Silicon Valley hos Innovasjon Norge. 

– Jeg gleder meg til å jobbe i en av Norges fremste kommunikasjonsavdelinger med dyktige kollegaer og spennende prosjekter. Jeg er takknemlig for muligheten, da dette er drømmejobben for en ung kommunikator med ambisjoner. 

Andreas Framnes (38) har studert medievitenskap på Universitetet i Oslo, og har jobbet i sju år i kommunikasjonsavdelingen i TV3.

De siste årene har han blant annet hatt presse- og kommunikasjonsansvar for Paradise Hotel. 

– Da jeg begynte å studere medievitenskap var nettopp NRK målet, og etter sju år i NENT føler jeg at tiden nå er inne for både å innfri målsettinger og å tilegne meg ny kunnskap med nye oppgaver i landets viktigste medieinstitusjon.

Powered by Labrador CMS