MTG-høsten:

- Det er ingen krise i TV-bransjen. Nå er vi børsnotert, så vi kan ikke snakke om tall... Men jeg sier som Kalle Lisberg, du kan jo se på smilet!

Det blir mer drama, mye humor og litt alvorlig underholdning på MTG-kanalene utover høsten. Og det var godt humør da vi snakket med TV-sjef Morten Micalsen og programdirektør Andreas Bakka Hjertø tirsdag.

Publisert

MTG Norge inviterte til høstlansering tirsdag ettermiddag, og lanserte en meny full av både kjente programmer, nye satsinger og spennende drama:

MTGs TV-profiler på båttur i Oslofjorden tirsdag ettermiddag.
MTGs TV-profiler på båttur i Oslofjorden tirsdag ettermiddag.

Det blir kjente dokusåper som Luksusfellen, en ny sesong Aber Bergen, undersøkende krimjournalistikk med Svindeljegerne, syke hunder i Veterinærene - og ikke minst den nye dramaserien Melk med to unge mødre i hovedrollen. 

  • Se klipp lenger ned i saken fra noen av seriene!

«Melk» blir en serie som går først digitalt, i relativt korte episoder. Ikke helt ulikt publiseringsformen til NRK-suksessen SKAM. 

Det er bare en av flere serier - særlig mot unge - hvor MTG tester ut nettpublisering først. TV-huset skiller seg også ut med at alle norske produksjoner blir tilgjengelig på den reklamefinansierte Viafree-tjenesten. 

Og det var ingen krisestemning da vi snakket med TV-sjef Morten Micalsen og programdirektør Andreas Bakka Hjertø - hør intervjuet øverst i saken!

Noen av MTG-kanalenes nyheter og gjensyn i høst: 

Høsten på TV3

Vi gleder oss til høsten

Posted by TV3 Norge on 17. august 2017

Melk - premiere i dag - på Viafree!

Alle har vel en ubehøvlet tante som ikke spytter i glasset ved festlige familiesammenkomster? #haternårdetskjer - se Melk her: https://www.viafree.no/programmer/underholdning/melk/sesong-1/episode-1

Posted by TV3 Norge on 5. september 2017

Aber Bergen - sesongpremiere 19. september!

Ingen liker restaurantversjonen av sannheten. Aber Bergen - sesongpremiere 19. september!

Posted by TV3 Norge on 29. august 2017

Svindeljegerne: Kommer snart!

Svindlere - dere bør skjelve i buksene:

Posted by TV3 Norge on 22. august 2017

Veterinærene

Øremiddtips! Obs, sterke scener! 🐜🐜🐜 #veterinærene

Posted by TV3 Norge on 5. september 2017

Powered by Labrador CMS